ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΖΕΥΚΙΛΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Από τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, ανέλαβε υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος μεγάλης αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς για αρκετά χρόνια.

Ανέλαβε την πλήρη εκπαίδευση και καθοδήγηση των διαιτολόγων-διατροφολόγων, όσον  αφορά την σωστή λειτουργία και τον ρόλο τους ως επιστήμονες  διατροφής πάνω στην επίβλεψη ατόμων με παχυσαρκία, κλινικά χαρακτηριστικά κ.α.

Έκτοτε, έχει εργαστεί ως διατροφολόγος και σε ιατρικούς χώρους παρακολουθώντας κλινικά περιστατικά (με σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστεριναιμία, πεπτικό έλκος κ.α.) όπως και ιδιαίτερες κατηγορίες ατόμων, γυναίκες σε εγκυμοσύνη, παιδική παχυσαρκία, αθλητές κ.α.

Σήμερα, αριθμεί 18 χρόνια εμπειρίας, ως επαγγελματίας Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με παρακολούθηση πάνω από 10.000 περιστατικά.

Η πτυχιακή της διατριβή, είχε ως αντικείμενο την ''Διατροφή και Οστεοπόρωση-Επιδημιολογικά στοιχεία στην Ελλάδα'' . Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει παρουσιάσει σε εβδομαδιαία συχνότητα,  θέματα διατροφής στην τηλεόραση (ΕΤ1, ALTER) ως μόνιμος επιστημονικός συνεργάτης.

Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες πανελλήνιας και τοπικής κυκλοφορίας (Χρυσή Ευκαιρία, Πρώτη Περιστερίου κ.α.) καθώς και σε διάφορα blogs.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων, της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) καθώς και του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.

Από το 2009 έχει ιδρύσει το Πρότυπο Κέντρο Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου “Light Life”με έδρα το Περιστέρι Αττικής, όπου προσφέρει υπηρεσίες διατροφής υψηλού επιπέδου σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η “Light Life” πλαισιώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες υγείας (Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Ιατρούς, Ψυχολόγους, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Τεχνολόγους Τροφίμων) ώστε να επιτυγχάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με κύριο γνώμονα, την άρτια επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία.

Από νεαρή ηλικία, έχει διατελέσει αθλήτρια του στίβου (Γυμναστικός Σύλλογος Παλάσκας-Ατρόμητος Περιστερίου) μεγάλων αποστάσεων (3.000 και 5.000 μέτρων) με αρκετές  τιμητικές διακρίσεις. Εξακολουθεί  και σήμερα, την ενασχόλησή της (ερασιτεχνικά) με τον αθλητισμό, ως αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων.

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.:     210.57.80.840
www.lightlife.gr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/setraining/templates/rhythm/html/com_k2/team/item.php on line 139