ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ 28A ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2017 Η LELA SAGA

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν για 28η χρονιά οι αγώνες Δρόμου Κυριακίδεια. Όπως κάθε χρονιά πλήθος αθλητών και αθλούμενων έτρεξαν στην μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη.

Από την ομάδα της SE Training by Sportevent συμμετείχε η Lela Saga. Όπως σε κάθε αγώνα την φετινή χρονιά ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.

Μετά τον αγώνα δήλωσε:

"Σήμερα συμμετείχα στον αγώνα Κυριακίδεια 2017 στους δρόμους της Φιλοθέης και του Ψυχικού, ένας αγώνας αφιερωμένος στον Στέλιο Κυριακίδη που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού. Ήταν για μένα ο πρώτος για φέτος αγώνας δρόμου επί δημοσίας οδού μετά από 3 συνεχείς αγώνες βουνού. Ήταν ένα απαιτητικό 10άρι με αρκετές υψομετρικές αυξομειώσεις μικρής πάντως κλίσης. Χωρίς να πιεστώ αρκετά και σε ρυθμούς προπόνησης έκανα χρόνο 45'30" καταλαμβάνοντας άνετα την πρώτη θέση στην ηλικιακή μου κατηγορία. Ευχαριστώ τον χορηγό μου #setraining, #sportevent, #newbalancegreece για τη συνεχή υποστήριξη του".

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά και οι παροχές προς τα μέλη της SE Training.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/setraining/templates/rhythm/html/com_k2/masonry/item.php on line 67