ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ SE TRAINING BY SPORTEVENT ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2Ο ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "SALOMON MOUNTAIN CUP" ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ!

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο λεκανοπέδιο 2 αγώνες.

Στο κέντρο της Αθήνας ο αγώνας "Λεωφόρος Δρομέων" και ο 2ος αγώνας της σειράς " Salomon Mountain Cup" στην Πεντέλη.

Από την ομάδα της SE Training by Sportevent στο "Λεωφόρος Δρομέων συμμετείχαν η Χρυσοστομία Ιακώβου και η Γεωργία Τσάφου που είναι και ταυτόχρονα προπονήτριες της SE Training. Η συμμετοχή τους στον αγώνα είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.

Στον αγώνα της Πεντέλης συμμετείχε η αθλήτρια της SE Training Lela Saga. Όπως σε κάθε συμμετοχή της έτσι και τώρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητριών, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Μετά τον αγώνα δήλωσε:

"Σήμερα έτρεξα στον 2ο αγώνα της σειράς. Ο αγώνας των 6,5χλμ όπου πήρα μέρος ήταν αρκετά όμορφος με συνεχείς υψομετρικές αυξομειώσεις και εναλλαγές στο έδαφος μεταξύ ασφάλτου, δασικού μονοπατιού κι αγροτικού δρόμου. Αν και χωρίς ουσιαστικά κάποια προπόνηση τη βδομάδα που μας πέρασε και με μία εποχιακή γρίπη - ίωση να με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, κατάφερα να τερματίσω στη δεύτερη θέση με χρόνο 39'53". Ευχαριστώ το χορηγό μου #setraining, #sportevent, #newbalancegreece για τη συνεχή υποστήριξη του".

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά και οι παροχές προς τα μέλη της SE Training.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/setraining/templates/rhythm/html/com_k2/masonry/item.php on line 67